Over Tri-Times

Tri-Times is ontwikkeld door Erik Kroon. Vanaf de start in 2011 is de applicatie in gebruik bij AV Clytoneus, de vereniging waar Erik zelf als triatleet en fietstrainer actief is. Na jaren ontwikkeling, op basis van feedback van trainers en gebruikers, is 2019 het jaar om Tri-Times breder onder de aandacht te brengen.

Voor de start met Tri-Times werd een trainingsschema bij de club wekelijks op zondag via email als excel bestand aan leden gestuurd. Het bestand raakte in de mailbox al snel uit zicht. Ook het overzicht van de trainingen in het excel bestand kon verbeterd worden vond Erik.

Het idee was om iets te ontwikkelen waar je 24 uur per dag op een snelle en overzichtelijk manier het schema in zou kunnen zien. Vanuit de kennis die Erik heeft met Wordpress en website ontwikkeling is hij begonnen om zelf een webapplicatie te ontwikkelen.

Vanaf de start is voor de lay-out van de applicatie gekozen voor Bootstrap en is de applicatie gebaseerd op de scripttalen PHP, jQuery en HTML5. Als uitgangspunt is altijd aangehouden dat de applicatie mobiel vriendelijk moest worden en snel moest zijn. De keuze om met vaste kleuren en weining opmaak mogelijkheden bij de invoer is tot op heden gehandhaafd omwille van eenduidigheid als er meerdere trainers/beheerders in Tri-Times werken.

'Tri-Times geeft mij een actueel beeld van de trainingen die ik kan doen. Even checken en gaan! Supermakkelijk. Het kan ook doorlopend worden aangepast door de trainers.
De trainingen zijn altijd actueel en betrouwbaar.'
Jan Louwers | Voorzitter Tri commissie
AV Clytoneus, Woerden

Tri-Times staat niet stil, er worden telkens verbeteringen toegepast en nieuwe onderdelen ingebracht. Met de feedback die hopelijk nu van een nog grotere groep gebruikers zal komen hoopt Erik de applicatie verder te ontwikkelen. Support is alleen mogelijk via het ticket systeem. Heb je een algemene vraag stel die van via het contactformulier.

Heb je een suggestie voor Tri-Times stuur die dan via het contactformulier aan Erik. Hopelijk worden jullie net zo enthousiast als de trainers en leden bij de triathlon afdeling van AV Clytoneus.

24/7 online
trainingsschema's