Bekijk de Tri-Times demo

Over Tri-Times

Tri-Times is ontwikkeld door Erik Kroon. Vanaf de start in 2011 is de applicatie in gebruik bij atletiekvereniging AV Clytoneus, de vereniging waar Erik zelf als triatleet en fietstrainer actief is.

Na jaren ontwikkeling, verbetering en feedback van trainers en sporters, is Tri-Times geworden wat het nu is. Een volwaardige web applicatie voor publicatie van trainingsschema's.

In de huidige tijd waarin we met COVID-19 te maken hebben is de vernieuwing in deze applicatie zeer bruikbaar gebleken bij AV Clytoneus. Aan- en afmelden en automatisch publiceren van wekelijkse trainingen en dagelijkse toewijzingen.

Voor de start met Tri-Times werd een trainingsschema bij de club wekelijks op zondag via email als excel bestand aan leden gestuurd. Het bestand raakte in mijn mailbox al snel uit zicht. Ook het overzicht van de trainingen in het excel bestand kon anders in mij ogen.

Het idee was om iets te ontwikkelen waar je 24 uur per dag op een snelle en overzichtelijk manier het schema in zou kunnen zien. Vanuit de kennis die Erik heeft met vormgeving, programmeren, Wordpress en website ontwikkeling is hij begonnen om zelf een webapplicatie te ontwikkelen.

Vanaf de start is voor de lay-out van de applicatie gekozen voor Bootstrap en is de applicatie gebaseerd op de scripttalen PHP, jQuery en HTML5. Als uitgangspunt is altijd aangehouden dat de applicatie mobiel vriendelijk moest worden en snel en vooral simpel moest zijn voor sporters.

'Tri-Times geeft mij een actueel beeld van de trainingen die ik kan doen. Even checken en gaan! Supermakkelijk. Het kan ook doorlopend worden aangepast door de trainers.
De trainingen zijn altijd actueel en betrouwbaar en het aan- en afmelden is een super toevoeging.'
Jan Louwers | Voorzitter Tri commissie
AV Clytoneus, Woerden

Tri-Times staat niet stil. Met de feedback die, hopelijk nu van een nog grotere groep sporters zal komen, hoopt Erik de applicatie weer verder te ontwikkelen. Support is, omdat Erik de enige werknemer van Punch Creative is, op dit moment alleen mogelijk via het ticket systeem. Heb je een algemene vraag dan vind je daarop wellicht ook je antwoord in de handleiding.

Heb je een suggestie voor Tri-Times stuur die dan ook in via het ticket systeem. Hopelijk worden jullie net zo enthousiast als de trainers en leden bij AV Clytoneus uit Woerden.